fbpx

Dykplatser vid Comino

Vi har dyk som passar alla erfarenhetsnivåer

Comino är en liten ö som ligger mellan Maltas norra kust och Gozo och endast går att nå via båt.  Ön är väldigt populär bland turister.  Öns huvudattraktion är den Blå lagunen.  På sommaren är denna skyddade vik med kristallklart vatten över vit sand välbesökt av dagsbesökare, men låt inte detta stoppa dig!

Comino har även många dykplatser, inklusive Santa Maria-grottorna och vraket av P31. Comino ligger på bara 10 minuters avstånd med båt från Paradise Divings dykcenter och vi besöker ön regelbundet under sommarmånaderna.  De många och varierande dykplatserna gör platsen perfekt för alla erfarenhetsnivåer.

Att dyka vid de maltesiska öarna med Paradise Diving

Normalt och när vädret tillåter kan vi erbjuda tre båtdyk per dag mellan maj och oktober, vid Malta, Gozo, Comino och Cominetto. Vi återvänder till stranden efter varje dyk så att du kan äta lunch med dina icke-dykande vänner. Båten avgår från vår egen pir vid vår strand, vilket gör detta till en mycket bekväm dykupplevelse som gör alla nöjda.

Antalet båtturer kommer att vara begränsade under vintermånaderna, vi dyker i allmänhet från stranden på Malta och Gozo, med ett begränsat antal dykutfärder till Comino. Att besöka vrak ,rev och grottor