fbpx

Lär dig att dyka

Malta är en perfekt plats för att lära sig dyka. Det finns inget tidvatten, är nästan aldrig strömt och erbjuder utmärkt sikt under vattnet. Vi på Paradise Diving på öns norra sida har vår egen privata strand och lagun, vilket erbjuder perfekta träningsförhållanden för nybörjare.

Barn från 10 år och uppåt får prova att dyka eller delta i en PADI-dykkurs. De kommer att få en juniorversion av certifikatet, men detta omvandlas till ett certifikat för vuxna utan ytterligare krav när de fyller 15. Vår träningsanläggning inkluderar en skyddad vik precis framför dykcentret, 3 utomhuspooler, 1 inomhuspool och ett klassrum på plats. Våra prisbelönta instruktörer har allt det tålamod och de kunskaper som krävs för att se till att du lyckas.

 

Att lära sig dyka

Vi använder oss av PADI-systemet för utbildning. All dykutrustning ingår i kursavgiften. Även kostnaderna för E-inlärning täcks av kursavgiften. Inga utbildningsmaterial krävs för ett provdyk eller Discover Scuba Diving.

 

PADI Discover Scuba Diving 80 €

En snabbintroduktion till undervattensvärlden. Även om detta inte leder till ett dykcertifikat, lär du dig några av färdigheterna som krävs för att bli en PADI-certifierad dykare i en skyddad undervattensmiljö. Detta följs av ett dyk på vårt alldeles egna privata undervattensrev. Ingen tidigare erfarenhet av dykning krävs, men du måste vara vid rimlig fysisk hälsa och vara minst 10 år gammal.

Du kommer att öva på några grundläggande färdigheter i grunt vatten och lära dig de grundläggande säkerhetsreglerna som krävs vid dykning. Du kommer att:

. Gå igenom dykutrustningen som du kommer att använda och hur enkelt det är att röra sig i vattnet.

. Se hur det känns att andas under vattnet.

. Lära dig grundläggande färdigheter som du kommer att använda under dyket.

. Uppleva hur roligt det är att simma runt och utforska undervattensvärlden.

. Få veta vad som är nästa steg för att bli en certifierad dykare.

PADI Open Water Diver 495 €

Om du alltid har velat lära dig att dyka och uppleva äventyret i undervattensvärlden, är det här du börjar. Gör kursen PADI Open Water Diver, som erkänns över hela världen. För att få anmäla sig till kursen PADI Open Water Diver (eller Junior Open Water Diver), måste man vara minst 10 år gammal. Du måste vara tillräckligt simkunnig och vara vid god fysisk hälsa. Ingen tidigare erfarenhet av dykning krävs.

Kursen PADI Open Water Diver består av tre huvudsakliga delar.

.  Kunskapsutveckling (online, självständigt eller i vårt klassrum)

. Confined Water (skyddat vatten) där man lär sig grundläggande dykfärdigheter (5 dyk)

. Open Water (öppet vatten) där man använder sig av sina färdigheter och utforskar undervattensvärlden (4 dyk)

Kursen tar normalt 3-4 dagar och hyra av utrustning ingår i kursavgiften. Även E-inlärningsalternativet ingår i kursavgiften.

Kursen PADI Scuba Diver riktar sig till dem som har ont om tid, men ändå vill bli certifierade dykare. Certifieringen PADI Scuba Diver är en del av kursen PADI Open Water Diver. Den tar hälften så lång tid och du kommer att vara halvvägs på vägen till ditt PADI Open Water Diver-certifikat och kan avsluta denna kurs vid ett senare tillfälle.

PADI Advanced Open Water Diver 385 €

Kursen PADI Advanced Open Water Diver handlar om att vidareutveckla dina dykfärdigheter och bygga upp ditt självförtroende. Du kan påbörja denna kurs omedelbart efter avslutad PADI Open Water Diver. Detta uppnås genom att delta i fem olika så kallade Adventure Dives (äventyrsdyk), som täcker olika specialiteter. Alla dyk kan loggas och du kommer att utveckla dina undervattensfärdigheter samtidigt som du har roligt hela vägen!

Varje dyk kommer att räknas som det första dyket i respektive PADI Speciality Diver-kurs (fråga din instruktör om ytterligare information).

PADI Junior Open Water-dykare som är över 12 år gamla kan anmäla sig till denna kurs, men kan endast delta i vissa äventyrsdyk.

All utrustning, E-inlärning och båtkostnader ingår i kursavgiften.

PADI E-Learning

E-learning är en möjlighet att studera din kursteori hemma på din egen dator. Du gör detta genom PADI:s E-learning-tjänst. PADI debiterar en separat avgift för denna tjänst. Detta varierar beroende på skatten i ditt land, så klicka på rätt länk för att ta reda på priset. Om du vill utnyttja E-learning, kommer vi att ge dig 10 % rabatt på kursavgiften för Open Water, under förutsättning att du nominerar Paradise Diving Malta som dykcentret du föredrar när du registrerar dig för E-learning på PADI:s webbsida. Klicka här eller på bannern nedan för att registrera dig och nominera vårt dykcenter automatiskt. Du kommer inte att behöva ett crew pack, men vi kommer att tillhandahålla en pappersversion av loggboken.