fbpx

Dykplatser vid Gozo

Tillsammans med resten av ögruppen har Gozo beskrivits som något av det bästa Europa har att erbjuda i dykväg.

Det finns mängder av varierande grottor, rev, tunnlar och vrak att utforska och självklart ett rikt undervattensliv, vilket gör Gozo till ett fantastiskt resmål får både undervattensfotografer och nöjesdykare.

Paradise Diving School ligger längst upp i norr på Malta, vilket innebär att de södra dykplatserna vid Gozo ligger på bara 15 minuters avstånd med båt, under förutsättning av vädret är gynnsamt!  Comino ligger ännu närmare.  Mellan månaderna maj till oktober sker större delen av dykningen från båt, med undantag för några mera avlägsna dykplatser som vi besöker med hjälp av vår transporttjänst och färjan.  Det är ett extra plus att färjeterminalen ligger på bara två minuters avstånd från dykcentret.

Bara klicka på bilden av dykplatsen för att se några av dyken som är tillgängliga.

Att dyka vid de maltesiska öarna med Paradise Diving

Normalt och när vädret tillåter kan vi erbjuda tre båtdyk per dag mellan maj och oktober, vid Malta, Gozo, Comino och Cominetto. Vi återvänder till stranden efter varje dyk så att du kan äta lunch med dina icke-dykande vänner. Båten avgår från vår egen pir vid vår strand, vilket gör detta till en mycket bekväm dykupplevelse som gör alla nöjda.

Antalet båtturer kommer att vara begränsade under vintermånaderna, vi dyker i allmänhet från stranden på Malta och Gozo, med ett begränsat antal dykutfärder till Comino. Att besöka vrak ,rev och grottor