fbpx

Dykplatser på Malta

Maltas varma vatten, rev, grottor och vrak lämpar sig för dykare på alla erfarenhetsnivåer.

Det lugna havet och rena vattnet ger utmärkt sikt och skapar imponerande förhållanden för förstagångsdykare och nybörjare och för den mera erfarna dykaren finns massor av spännande dyk att välja mellan.

De flesta dagar är det klarblå Medelhavet perfekt för dykning med vikar, stränder och vrak längs med öns kustlinje och de där sällsynta dagarna när förhållandena inte är idealiska, brukar vi besöka Valletta och dyka i skydd av de två hamnarna där vraken av HMS Maori och X127 ligger.  Det går att säga att det alltid finns någonstans att dyka på Malta!

Att dyka vid de maltesiska öarna med Paradise Diving

Normalt och när vädret tillåter kan vi erbjuda tre båtdyk per dag mellan maj och oktober, vid Malta, Gozo, Comino och Cominetto. Vi återvänder till stranden efter varje dyk så att du kan äta lunch med dina icke-dykande vänner. Båten avgår från vår egen pir vid vår strand, vilket gör detta till en mycket bekväm dykupplevelse som gör alla nöjda.

Antalet båtturer kommer att vara begränsade under vintermånaderna, vi dyker i allmänhet från stranden på Malta och Gozo, med ett begränsat antal dykutfärder till Comino. Att besöka vrak ,rev och grottor